Zaterdag 20-8
| Je hebt ze ongetwijfeld in actie gezien op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro; de spitsen van Oranje, Billy Bakker en Mirco Pruyser. Samen hebben Billy en Mirco al meer dan 170 interlands gespeeld en al tientallen keren gescoord. Ze hebben dus onwijs veel hockeyervaring die zij met jullie gaan delen!
Op woensdag 26 oktober k ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 19-8
| Op maandag 22 en dinsdag 23 augustus willen we beginnen de keeperstassen uit te delen voor de eerste-lijns teams en op zaterdag 27 augustus voor de overige teams.
22 en 23 aug 19:00u en 20:30u D1, D2, H1 MA1, MA2, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2,  JA1, JB1, JC1, JD1
27 aug 10:00u en 12:00u ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zondag 7-8
| Op zaterdag 10 september begint de competitie 2016/17. In de weken daaraan voorafgaand wordt er alweer volop getraind en vinden er oefenwedstrijden plaats. Zo maken we een sportieve start van het nieuwe seizoen 2016/17.
Om het seizoen ook op een feestelijke manier te starten worden er door de dames van de Dames Veteranen A op zondag 4 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 23-7
| MHC Bemmel 800 heeft een leuke nieuwe actie om te sponsoren. Voor iedere sponsor een unieke manier om naamsbekendheid te verkrijgen voor een relatief lage prijs voor een periode van maar liefst 5 jaar!


Elk team zal worden voorzien van een bidonkrat dat iedere wedstrijd gebruikt zal worden. Als sponsor kunt ... Lees meer

Woensdag 13-7
| Nu de teams voor het volgende seizoen bekend zijn zullen er ongetwijfeld vele initiatieven zijn om sponsoren te vinden voor teamkleding of andere spullen. Dat is natuurlijk geweldig! We zijn ontzettend blij met alle steun voor onze spelers, de teams en de vereniging. Om zaken transparant en eerlijk te houden hebben wij hier wel een paar spelrege ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 30-6
| Voor het nieuwe seizoen 2016/17 zijn we op zoek naar enthousiaste trainers die onze MHC Bemmel 800 breedteteams - van jongste jeugd tot junioren en senioren - training willen geven. Zo kunnen we ook komend seizoen al onze teams van trainingen voorzien en kan iedereen volgens onze "Triple-P” (Passie, Presteren, Plezier) genieten van het hockey. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Woensdag 22-6
| Het wordt steeds gezelliger op de club!!
Uiteraard is de basis van onze vereniging de Passie voor de hockeysport. Maar daarnaast ontstaat de verbinding, misschien nog wel het meest, door het samen Plezier hebben op onze club. En de afgelopen tijd is er genoeg gelegenheid geweest voor plezier!!


... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 

Maandag 20-6
|De teamindelingen 2016/17 voor de Meisjes Jeugd zijn nu ook beschikbaar als download via je persoonlijke omgeving van de website.
Ga hiervoor naar de website en log in via de groene button rechtsboven. Via het menu Club - Documenten kom je vervolgens bij alle beschikbare downloads, en vind je de categorie "Teamindelingen 2016/17".
< ... Lees meer
Nieuwsafbeelding

Zondag 29-5
|Vanaf september 2016 gaat de ML Hockeyschool weer verder met een nieuwe serie van 10 toptrainingen bij MHC Bemmel 800.

Technische toptrainingen onder leiding van toptrainers, waarbij ieder individu weer maximaal wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau. De inschrijvingen zijn weer in volle gang en diverse scholen lopen al aardig vol. ... Lees meer

Maandag 23-5
|Sinds het seizoen 2015/16 maakt MHC Bemmel 800 gebruik van het digitale hockeyplatform Hockey Academy. Met dit systeem beschikt onze vereniging over de meest moderne hockey-leerlijn en oefenstof, en over een state-of-the-art communicatie middel voor trainers en coaches. Hockey Academy vormt hiermee het fundament van onze trainingen.

... Lees meer