Woensdag 19-10
| OPROEP
Zaterdag 22 oktober van 9:00 tot 13:00u is er een klusochtend op de club. We beginnen met koffie/thee en iets lekkers, gaan dan aan het klussen, nemen tussendoor koffiepauze en sluiten af met een lunch. De weersvoorspelling is gunstig: droog en nauwelijks wind.
Wat gaan we doen? We hebben een lijstj ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 18-10
| In de nacht van 15 op 16 oktober vond het eerste Nachttoernooi plaats voor de A- en B-jeugd. Om 22:00u verzamelden de deelnemers zich in en rond het clubhuis en werd er wat ingespeeld. De vuurkorven werden aangestoken met hout beschikbaar gesteld door Tuincentrum Helsen.
Door het gewel ... Lees meer

Vrijdag 14-10
| De barcommissie is er in geslaagd voor de competitiezondagen vaste barbezetting te regelen. Een aantal van jullie heeft al met ze kunnen kennismaken in de afgelopen weken. In de ochtenduren (9:00-13:00u) zal je Hadish en/of Alexander aan treffen als barkeeper(s). Zij worden in de middaguren (vanaf 13:00u tot sluiting) afgelost door Toby.
Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 11-10
| De Billy en Mirco scoringsclinics zijn een groot succes!
De deelnemers zijn erg enthousiast en komen vanuit alle hoeken van het land naar de clinics toe! Je krijgt natuurlijk niet dagelijks de kans om te trainen met Nederlands Elftal spelers Billy Bakker en Mirco Pruyser.
Op 26 oktober komen deze topspitsen naar M ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 29-9
| Zaterdag 1 oktober 2016 is landelijk de Grote Clubactie van start gegaan en MHC Bemmel 800 doet hier aan mee!! Door loten te verkopen voor de Grote Clubactie loterij kunnen wij een mooie bijdrage in de clubkas realiseren; maar liefst 80% van de opbrengst van de lotenverkoop is voor onze vereniging.
Vorig jaar hebben we met d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 23-9
| Bij deze brengen we jullie op de hoogte van de facturatie en incasso van de contributie voor het seizoen 2016/17.
7 oktober incasso 1e termijn, alsmede facturatie jaarcontributies zonder machtiging voor automatische incasso 5 januari incasso 2e termijn 27 februari incasso 3e termijn
Nota's waarvoor geen mach ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Woensdag 21-9
| Heb jij op 27 augustus in het clubhuis je gebitsafdruk laten maken en een bitje op maat besteld? Deze bitjes zijn inmiddels geleverd en kunnen in het clubhuis worden afgehaald.

Doe dit het liefst op een zaterdag zodat er mensen achter de bar aanwezig zijn; tijdens trainingen zal er niet altijd iemand zijn om je te helpen. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 6-9
| Natuurlijk bouwen alle spelers aan hun conditie en hockeyvaardigheden tijdens trainingen en wedstrijden op het veld, maar buiten de velden wordt er ook lustig gebouwd!
Dankzij de inzet van de sponsorcommissie beschikken wij inmiddels over een heuse videotoren bij het Rabobank-veld (veld 1). Deze zal gebruikt kunnen worden voor het mak ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 

Woensdag 14-9
| GoalieWorks Ook dit seizoen is de organisatie van de keeperstrainingen in handen van onze partner GoalieWorks. Niemand minder dan Peter Kalfsterman is onze nieuwe hoofdtrainer.
Trainersstaf De zeer ervaren en kundige keeperstrainer Peter Kalfsterman zal dit seizoen bij MHC Bemmel 800 als hoofdtrainer fungeren bij onze k ... Lees meer
Nieuwsafbeelding

Donderdag 8-9
| Tot ons genoegen zijn er veel bedrijven en ondernemers bereid onze spelers, teams en vereniging te ondersteunen. Bijvoorbeeld door het verstrekken van teamkleding of andere zaken. Dat is natuurlijk geweldig! Om een en ander transparant en eerlijk te houden hebben wij hier wel een paar spelregels voor opgesteld. Deze hebben we reeds eerder gepubl ... Lees meer
Nieuwsafbeelding