Zondag 1-12
| Tijdens de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op 5 november jl. ben ik door de leden gekozen tot nieuwe voorzitter van MHC Bemmel 800. En zoals aangekondigd zal ik mij verder aan jullie voorstellen.
Alweer jaren loop ik op onze vereniging rond. Dit begon toen onze kinderen gingen hockeyen, eerst Merel en later Pepijn, e ... Lees meer

Woensdag 27-11
| Dit seizoen zijn we begonnen met het ter beschikking stellen van sets met oranje uit-shirts. Dit is een nieuwe gratis service aan de leden!
De sponsoren die op ons eigen wit-groene shirt staan willen natuurlijk zo vaak mogelijk in beeld komen, zowel thuis als uit. En alle leden dragen het liefst wit-groen met trots! Volgens het bondsr ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zondag 17-11
| Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze  sponsoren ! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in onze kernen.

Mocht je echter to ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 15-11
| Na de aanpassingen in de spelregels voor veldhockey zijn er nu ook (vergelijkbare) veranderingen aangebracht in de spelregels voor zaalhockey. Wat in ieder geval NIET is veranderd is het spelen van twee helften. We gaan in de zaal niet naar 4 kwarten, zoals we dat op het veld inmiddels wel doen.

Lees hieronder meer over d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding