Dinsdag 18-2
| Het zaalseizoen zit erop! Mooie kampioenschappen, spannende "bijna" kampioenschappen, en teams die veel hebben geleerd en veel plezier hebben gemaakt. Een compleet seizoen dus!
Tijd om de zaalstick weer op te bergen en het meer robuuste model weer ter hand te nemen. De competitie-indeling voor alle teams is inmiddels bekend en enkele ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Woensdag 27-11
| Dit seizoen zijn we begonnen met het ter beschikking stellen van sets met oranje uit-shirts. Dit is een nieuwe gratis service aan de leden!
De sponsoren die op ons eigen wit-groene shirt staan willen natuurlijk zo vaak mogelijk in beeld komen, zowel thuis als uit. En alle leden dragen het liefst wit-groen met trots! Volgens het bondsr ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zondag 17-11
| Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze  sponsoren ! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in onze kernen.

Mocht je echter to ... Lees meer

Nieuwsafbeelding