AL

Training/coaching Heren 1

Nieuwsafbeelding
Pierre Regnault vertrekt per 1 maart 2020 bij MHC Bemmel 800; Anita Beecheno en Stijn Verdonschot zijn de nieuwe trainers van Heren 1

Het bestuur van MHC Bemmel 800 en de trainer van Heren 1, Pierre Regnault, hebben in goed overleg besloten op 1 maart 2020 de samenwerking te beƫindigen. Er bleek in het eerste half jaar van de samenwerking onvoldoende wederzijdse klik met de selectie om de ambities waar te kunnen maken. Reden waarom Pierre in goede verstandhouding heeft gevraagd het contract na de zaalperiode te beƫindigen. Het bestuur vindt dit spijtig maar respecteert de beslissing.

Anita Beecheno is de opvolger van Pierre voor de tweede seizoenshelft. Stijn Verdonschot zal haar assisteren tijdens de trainingen en in de coaching.

Anita is een ervaren trainster die zowel als hockeyster en cricketspeelster op het allerhoogste niveau heeft geacteerd en momenteel Dames 1 van Houten ook traint. Vanaf 12 februari 2020 zal Anita de trainingen in Bemmel starten.

Geheel in de visie, dat MHC Bemmel 800 een opleidingsclub is voor spelers en trainers, hebben wij Stijn gevraagd als assistent van Anita.
Stijn is een talentvolle trainer van MHC Bemmel 800 die de kans krijgt zich op deze wijze verder te ontwikkelen bij een ervaren trainer en zo tevens de eerste ervaring op kan doen in het training geven aan een eerste (senioren-)team.  

Wij zijn enorm blij dat Anita en Stijn ons de komende periode gaan ondersteunen om handhaving van onze Heren 1 in de 2e klasse te bewerkstelligen.

Voor de tweede seizoenshelft is het noodzakelijk het trainingsschema op onderdelen aan te passen voor onze elftallen. De komende week zal het nieuwe trainingsschema worden gecommuniceerd, onder andere via de mobiele app.

Wij wensen Anita en Stijn veel succes en plezier toe de komende periode met het trainen en coachen van Heren 1. 

Namens het bestuur,
Yvo Jurgens,
Bestuurslid HTZ (Hockeytechnische Zaken)