AL

Het laatste zaalweekend

Nieuwsafbeelding

Zoals jullie weten heeft de KNHB afgelopen weekend de wedstrijden afgelast. De KNHB laat het aan de hockeyclubs zelf om te bepalen of deze wedstrijden moeten worden ingehaald. Vanuit MHC Bemmel kiezen we ervoor niet zelf inhaalwedstrijden te organiseren, maar als er verzoeken van andere verenigingen komen dan werken we hieraan mee. De teams die dit betreft, hebben vanuit het wedstrijdsecretariaat een mail ontvangen met verdere uitleg. Als wedstrijden niet worden ingehaald dan wordt het kampioenschap bepaald door het aantal punten te delen door het aantal wedstrijden. Voor MHC Bemmel geldt dit voor de MD5, MA4, JD1, MC5 en MB1.

 

Er zijn ook teams die afgelopen weekend niet hoefden te spelen en dit weekend kampioen kunnen worden. Deze teams staan niet boven aan maar kunnen door verlies van tegenstanders en door zelf alles te winnen alsnog voor de eerste plek gaan. Bijvoorbeeld onze dames 2 en de Meisjes A4. Zij spelen in zondagmiddag in Valkenhuizen.

 

In de week van 2 maart gaan de veldtrainingen weer volledig beginnen. Een aantal teams zijn al wel gestart op het veld. De huldiging van de zaalkampioenen is op zondag 15 maart tijdens de eerste Super Sunday van 2020. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

 

We wensen alle spelers, coaches, managers en publiek een mooi zaalhockeyweekend!