AL

Nieuws van het Technisch Hart

Het is stil op de velden, heel stil. Voor alle hockeyliefhebbers is het een rare tijd. Hockey is natuurlijk maar een bijzaak, maar wel een die ons allemaal verbindt. Waar in een normale week 55 teams trainen was het deze stil, heel stil. 
Deze stille periode gaat, in ieder geval, nog een paar weken duren. Zeker tot 28 april zullen er geen trainingen worden georganiseerd, geen bijeenkomsten worden gehouden en zijn velden en clubhuis helemaal afgesloten. Uiteraard hopen wij dat we snel weer lekker over het veld kunnen rennen, want dat betekent dat de Corona crisis onder controle is. 

In het meest gunstige geval gaan we over een kleine 4 weken verder met het seizoen. De trainingen worden dan hervat op 29 april en in mei zouden we dan weer wedstrijden kunnen spelen. Of en hoe de afgelaste wedstrijden ingehaald kunnen worden, is nog even afwachten.

Gezien de huidige ontwikkelingen hebben we de toetsingstrainingen gepland in mei en worden de voorbereiding voor volgend seizoen alweer in de steigers gezet.

Tot en met 28 april geen activiteiten
Trainen en wedstrijden: vanaf 29 april volgens het reguliere schema in MIJN MHCB800 en de mobiele app
Toetsingstrainingen: 15 - 19 juni
Teamindelingen klaar: 23 juni
Publicatie teamindelingen: 24 juni
Inloopavond: 25 juni
Teamindelingen definitief: 26 juni
Doortrainen in nieuwe teams: vanaf 29 juni

Hopelijk kunnen we dan in juni nog een aantal toernooien plannen en start op 17 augustus de Basecamp.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de Coronacrisis en de adviezen van de KNHB, houden wij jullie op de hoogte en passen we de planning eventueel per week aan met als doel om dit seizoen nog (even) het veld op te kunnen!

Met de technische staf en de technische commissie hebben we regelmatig onderling contact. We hebben, via Yvo, een rechtstreekse lijn met het bestuur. We laten ons primair leiden door de KNHB. Natuurlijk is het maar hockey en zijn er veel belangrijkere dingen die ons bezig houden. We hopen iedereen zo snel mogelijk, in goede gezondheid, terug te zien op de velden.

Technisch Hart
Yvo Jurgens, bestuurslid HTZ
Rob Meinema, technisch manager breedtehockey
Olaf Heskes, technisch manager