Martin Veldman nieuwe trainer/coach H1

Nieuwsafbeelding
We zijn verheugd te kunnen melden dat wij Martin Veldman hebben aangesteld als trainer/coach van onze Heren 1 met ingang van het komend seizoen.

Martin Veldman is geen onbekende voor onze club. In het seizoen 2014/15 was hij als trainer specifiek toegewijd aan onze Jongens-Jeugd lijn. Het daaropvolgende seizoen 2015/16 was hij trainer van meerdere (jongste) jeugd-teams en coachte hij de Meisjes B1.

We zijn blij Martin terug te mogen verwelkomen in onze technische staf en wensen hem, samen met het team, heel veel succes toe.

Martin stelt zichzelf hieronder verder voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Martin Veldman, ik ben 31 jaar en ik kom na een afwezigheid van 5 jaar weer terug naar MHC Bemmel 800.

Zeven seizoenen ben ik betrokken geweest als assistent bij Beuningen Dames 1 en 5 jaar als trainer bij Zevenaar. Naast de senioren heb ik de afgelopen jaren meerdere jeugdteams gecoacht en getraind.

Nadat ik 8 seizoenen bij Westerduiven Heren 1 heb getraind en gecoacht word het tijd voor mij om een nieuwe avontuur aan te gaan en zo ben ik in gesprek geraakt met de Heren 1 van Bemmel.

Ik heb er onwijs veel zin in om volgend seizoen weer terug te zijn op de velden bij Bemmel en er een mooi seizoen van te maken.

Groeten, Martin