AL

Vraag en Antwoord ALV

Nieuwsafbeelding
Zoals aangekondigd houden wij de Algemene Ledenvergadering (ALV) deze keer digitaal. Daarom zijn alle vergaderstukken vooraf verstrekt en zijn alle genodigden verzocht vragen vooraf in te dienen. Dit hebben wij gedaan op 13 juni. Vragen konden ingediend worden tot en met zaterdag 27 juni 20:00u.

Wij hebben de vragen verzameld en antwoorden vastgelegd in een apart document. Dit document is nu beschikbaar in MIJN MHCB800 (menu Club - Documenten - ALV). Hiermee is de informatieverstrekking vanuit het bestuur voor deze ALV compleet en afgerond. In het betreffende document staat ook nogmaals uitgelegd hoe er gestemd kan worden. Stemmen kunnen worden uitgebracht per e-mail naar [email protected] tot uiterlijk maandag 29 juni 20:00u.

Wij zullen de ALV op dinsdag 30 juni houden via een Zoom-meeting. Om 20:00u zal de presentatie beginnen, en we verwachten binnen een uur klaar te zijn. Tijdens de ALV is er geen ruimte meer voor inhoudelijke vragen; zoals eerder uitgelegd en toegelicht zal dit de presentatie zijn van de vergaderstukken en van de ingediende vragen, alsmede de bekendmaking van de uitslag van de stemming door de stemcommissie.

Rond 19:30u zullen wij de details van de Zoom-meeting beschikbaar stellen in MIJN MHCB800 (menu Club - Documenten - ALV).

Graag tot dan!

Het bestuur van MHC Bemmel 800
Elsbeth, Miranda, Yvo, Rob en Richard