Nieuwste maatregelen

Nieuwsafbeelding
Op dinsdag 13 oktober heeft er opnieuw een persconferentie plaatsgevonden en zijn er nieuwe maatregelen kenbaar gemaakt. Zoals altijd volgen wij de adviezen van de KNHB in de uitwerking van deze richtlijnen. Daarnaast stelt de gemeente Lingewaard vast op welke wijze de sportverenigingen de richtlijnen moeten opvolgen.

Maatregelen
Hieronder zetten we de nieuwe, aanvullende maatregelen op een rijtje:
- de competitie is voorlopig stilgelegd, voor alle junioren, alle senioren, G-hockey en trimmers
- seniorenteams mogen niet meer trainen
- trainingen voor de junioren (Funkey t/m A-teams) gaan wel door
- oefenwedstrijden voor juniorenteams mogen wel plaatsvinden, uitsluitend tussen teams van MHCB800 onderling op ons eigen sportpark en dus niet tegen andere verenigingen
- na overleg met de coördinatoren van onze G-hockeyers is besloten dat zij voorlopig stoppen met trainen

Voor de volledigheid: in de week van de herfstvakantie (19-23 oktober) wordt er sowieso niet getraind. Voor de trainingen na de herfstvakantie kijk je in MIJN MHCB800 of je tijdlijn in de mobiele app.

Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat de competitie voor nu is stilgelegd maar we zijn blij dat de jeugd tot en met de A wel kan blijven trainen. Wil je een oefenwedstrijd spelen (tegen teams van MHCB800 onderling) vraag dan tijdig een veld aan via [email protected]
Alle overige maatregelen blijven gehandhaafd.
Door met elkaar ons goed te houden aan alle richtlijnen hopen wij van harte dat ook onze senioren weer snel aan de slag kunnen op de velden.

Fietsenstalling
Nogmaals doen we een dringend beroep op iedereen om de toegang tot de poort vrij te houden voor hulpdiensten. Het is eenvoudig voor te stellen hoe een ambulance of brandweerwagen richting de poort moet rijden, dus houd die ruimte simpelweg vrij. Er is genoeg ruimte daaromheen om je fiets of scooter te stallen en die paar stappen extra zijn alleen maar goed voor je conditie!

Steun de vereniging
Nu de bar gesloten is lopen we wederom barinkomsten mis. Misschien wil je de club wel een steuntje in de rug bieden. Dat kan bijvoorbeeld door het kopen van loten voor de Grote Clubactie.
Of door het uitbrengen van jouw stem (als Rabobank-lid) op onze vereniging voor de Rabo ClubSupport.
Alle beetjes helpen!

Het bestuur van MHCB800
Elsbeth, Miranda, Yvo, Rob en Richard