Alle corona-maatregelen

Nieuwsafbeelding
De landelijke maatregelen en de specifieke protocollen zoals van toepassing op de (hockey-)sport worden regelmatig (op nuances) aangepast. Om de afspraken, zoals wij die bij MHC Bemmel 800 hanteren, helder te maken hebben wij bijgaand document opgesteld.

Het bestuur van MHCB800 volgt onverminderd de adviezen van het RIVM en de protocollen/adviezen van het NOC*NSF en de KNHB. Meer informatie vind je  terug op de website van de KNHB. Met name de veelgestelde vragen geven veel duidelijkheid.

We doen een beroep op iedereen om zich strikt aan de regels te houden. Ten eerste verwijzen we naar de bijlage bij dit nieuwsbericht. Daarnaast verwijzen we naar de website van de KNHB en specifiek naar de veelgestelde vragen. We verzoeken ook dat iedereen niet zelf meer regels bedenkt of propageert. Het is belangrijk dat we ons consistent gedragen om verwarring te voorkomen. Heb je dus ergens twijfel over, kijk dan eerst in bovenstaande bronnen. Mocht dat geen uitsluitsel geven richt je dan aan het secretariaat van de vereniging via [email protected]