Nieuws van het bestuur

Nieuwsafbeelding
Het nieuwe jaar is begonnen! Het bestuur wenst iedereen een geweldig 2021 toe, met veel hockey en in goede gezondheid.

Zoals we eerder schreven hebben we afgelopen november geen Algemene Ledenvergadering (ALV) kunnen houden, zoals de laatste jaren gebruikelijk. In deze ALV blikken we altijd terug op het voorgaande seizoen, op basis van het jaarverslag van het bestuur en de jaarrekening met alle cijfers. Deze ALV gaan wij zeker nog organiseren, maar we wachten vooralsnog op betere tijden. Het jaarverslag is echter wel geschreven, en de jaarrekening is klaar en door de kascommissie gecontroleerd en goedgekeurd. Het jaarverslag bieden we je bij deze graag aan, als bijlage bij dit nieuwsbericht. De jaarrekening is beschikbaar als download in MIJN MHBC800 (via het menu Club - Documenten - ALV). Zoals gezegd komen we sowieso op beide documenten nog terug in de eerstvolgende ALV.

Na afloop van de kerstvakantie gaan alle Junioren weer beginnen met trainen. Zodra de omstandigheden dat toelaten gaan de Senioren ook weer de velden op. Zodra de KNHB de competitie gaat hervatten (en inhalen) laten we dat natuurlijk direct weten. We zijn positief gestemd, en denken dat we op een pad zijn richting een voorjaar waarin we steeds meer mogen, zowel op de velden als op het terras en in het clubhuis. We kunnen niet wachten om iedereen weer te ontmoeten en alle gezichten weer te zien!

Alle vrijwilligers zouden inmiddels onze kerstkaart (met tegoedbon voor een leuke attentie) ontvangen moeten hebben. Mocht dat niet zo zijn meld je dan even via [email protected]
Wijnhandel Halve Morgen is geopend. Zodra de HEMA en Sport Village weer open gaan laten we je weten hoe de verlengde inlevertermijn van de tegoedbon eruitziet.

We gaan voor een mooi nieuw jaar!

Het bestuur van MHC Bemmel 800
Elsbeth, Miranda, Yvo, Rob en Richard