Nieuws van het bestuur!

Nieuwsafbeelding

De maand mei is altijd een drukke maand voor alle commissies van onze vereniging. De TC is samen met het Technisch Hart bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De teams moeten worden samengesteld, selectieprocedures zijn in voorbereiding. Maar ook de laatste wedstrijden van de competitie kunnen erg spannend zijn.

Werven nieuwe leden

Tijdens de Bestuursvergadering van 10 mei jl. is Patrick, namens de Ledenwervingscommissie, aangesloten. Hij heeft een toelichting gegeven op de werkwijze van de ledenwervingscommissie. Door gymlessen op scholen te geven, kinderen van scholen uit te nodigen voor proeftrainingen en de open dag wek je veel interesse bij ouders en kinderen voor de hockeysport. De afgelopen open dag heeft zeker veel belangstellenden opgeleverd.

Dit is eigenlijk ook wel het moment om te kijken of hockey iets voor je is. Door nu alvast te gaan proef trainen weet je zeker dat, als je je aanmeldt, je in een team geplaatst wordt. Natuurlijk kan de werving van leden niet alleen bij een wervingscommissie liggen. Waarom niet je vriend(je) of vriendin(netje) uitnodigen eens mee te doen? Kijk op www.mhcbemmel800.nl of stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie over de proeftrainingen.

Vervanging Veld 2

Wie een beetje de berichtgeving volgt weet dat het de komende weken door de gemeenteraad van Lingewaard het besluit over vervangen van ons veld 2 genomen gaat worden. We doen er als bestuur alles aan om het positieve college besluit te ondersteunen. Zoals het er nu naar uit ziet gaat de gemeenteraad er 25 mei aanstaande over stemmen. We houden jullie op de hoogte!

Familiehockeytoernooi

Op 26 mei a.s. is het zo ver. Het is drie jaar geleden dat ons laatste familie hockeytoernooi heeft plaatsgevonden. Maar in 2022 gaat het weer gebeuren. Van de organisatie hebben we begrepen dat er geen mogelijkheid is meer om aan te melden. Het zit vol! We hebben er alle vertrouwen in dat het weer een geweldige sportieve dag wordt.

Volg je ons al op Social Media?

Door de Mediagroep van MHC Bemmel 800 (Bas Vianen en Merel van der Hoeven) worden veel berichten via de Socials gedeeld. Op deze manier laten we zien wat er allemaal speelt en leeft bij onze vereniging. Volgen jullie ons al? Zo niet, doe dat snel en mis niets….

https://www.instagram.com/mhcbemmel800/

https://www.facebook.com/mhcbemmel800