Inschrijfformulier


Super dat je je wil inschrijven!
Hieronder vind je de gegevens die wij nodig hebben om jouw inschrijving te verwerken. Invoer van de velden met een rood sterretje is verplicht.
Let op: invoer wordt tussentijds niet opgeslagen. Als je het formulier verlaat gaat alle invoer tot dan toe verloren. Werk het formulier dus in één keer helemaal af, en open een nieuw scherm als je tussentijds iets anders wil bekijken.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 
   
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Als je je inschrijft voor de proeftrainingen is er uiteraard nog geen contributieplicht; we vragen wel alvast je IBAN en bevestiging van de machtiging voor automatische incasso om de gegevens compleet te hebben. Als je definitief lid wordt hoeven we dat niet nog eens apart te vragen. Word je geen lid doen we verder niets met de informatie.

 
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
 
   
   
   
   
Wat ga jij (als senior-lid of ouder van een junior-lid) doen bij MHC Bemmel 800?
  Van ouders van alle jeugdleden wordt verwacht dat zij helpen op wedstrijddagen, met onder andere het gezamenlijk rijden naar uitwedstrijden, het verzorgen van fruit voor het team en dergelijke, en het helpen achter de bar (barouderdienst). Van spelers zelf wordt verwacht dat zij op wedstrijddagen beschikbaar zijn voor het fluiten van wedstrijden. Voor alle andere taken rekenen wij op de vrijwillige inzet van zoveel mogelijk mensen, immers vele handen maken licht werk. Daarbij is het natuurlijk handig als je jouw eigen talenten goed kan inzetten. Ben je handig, klus dan mee. Heb je horeca-ervaring, kom bij de barcommissie. Heb je een goed zakelijk netwerk in de regio, help de sponsorcommissie. En ga zo maar door.

 
   
   
   
   
Tot slot
  De voorwaarden voor het lidmaatschap staan vermeld op onze website. Bekijk deze in het blok "Lidmaatschap" onder het menu VOOR LEDEN. De link naar onze Privacyverklaring is terug te vinden onderaan elke pagina op onze website. Let op: als je het inschrijfformulier verlaat gaat alle invoer verloren.

 
   
   
   
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.