Inschrijven als vrijwilliger

Wat ontzettend fijn dat jij je wil inzetten als vrijwilliger bij onze vereniging! We wensen je alvast veel plezier en willen je bij voorbaat bedanken voor jouw inzet.

Het is voor ons belangrijk jouw gegevens op te nemen in onze ledenadministratie. Hiermee houden wij goed inzicht in onze organisatie, is alles goed geregeld onder onze collectieve verzekering bij de KNHB, en kunnen we jouw lidmaatschap registreren in verband met het stemrecht op de Algemene Ledenvergaderingen. Maar wees gerust: als niet-spelend lid betaal je uiteraard geen contributie!

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar het secretariaat met als onderwerp "Inschrijving als vrijwilliger". Neem in het bericht het volgende op:
- voor- en achternaam
- adres
- geboortedatum
- e-mail adres
- mobiel nummer
Klik hier voor het versturen van deze e-mail.

Door je in te schrijven verklaar je bekend te zijn met de inhoud van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging (desgewenst kunnen deze opgevraagd worden bij het secretariaat). Tevens verklaar je door inschrijving bekend te zijn met de inhoud van de Privacyverklaring van de vereniging.