Sponsor worden

Wat goed dat je hier bent! Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat je al heel wat informatie op onze website tot je hebt genomen en dat onze boodschap jou aanspreekt. En dat je misschien wel mee wil helpen met het realiseren van onze plannen en ambities, tegelijkertijd gebruikmakend van het platform dat wij als vereniging aan jou als ondernemer kunnen bieden.

Zullen we enkele kernpunten van onze boodschap nog eens samenvatten? MHC Bemmel 800 is dé hockeyvereniging in de regio (denk ook aan de Waalsprong) waar wij ons verbonden voelen met elkaar door te delen in de passie, de prestatie en het plezier. Dat bereiken we door samen te sporten maar ook door activiteiten te organiseren met en voor elkaar, door contacten te leggen, en door ons vrijwillig in te zetten.
Met ~900 leden van 4 tot 104 jaar oud, een veelvoud daarvan aan ouders/familie en andere supporters, nog eens evenveel gasten van omringende hockeyverenigingen, een goed lopende groep G-hockeyers (hockeyers met beperking), en onze Heren 1 en Dames 1 spelend in de 2e klasse met de nodige aandacht van de pers, vormt onze vereniging een plek waar het altijd bruist. Een positieve, sportieve ambiance, waar je als ondernemer graag onderdeel van uit wil maken.

Hoe kunnen wij elkaar vinden in elkaars doelstellingen en ambities? Daarover willen wij altijd graag in gesprek. Zoveel ondernemers, zoveel wensen. Maatwerk is geen uitzondering maar eerder de norm. Stuur een berichtje naar onze sponsorcommissie en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Voor de veel voorkomende doeksponsoring langs onze velden kunnen we al wel een indicatie geven. Al vanaf EUR 200 per seizoen kun je opvallend in beeld komen! Een en ander uiteraard afhankelijk van de plek van het doek, en van aanvullende opties als website, mobiele app en narrowcasting in het clubhuis.

Wil je meer informatie over het sponsoren van kleding voor het team kijk dan onder de button kleding.

We komen graag met je in contact!