Vrijwilligers

Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers! Naast enkele betaalde professionals in onze technische staf draait de organisatie volledig op leden en ouders van leden die hun tijd en energie onbetaald inzetten voor de club. De lijst van activiteiten is indrukwekkender dan je zou verwachten .... denk bijvoorbeeld aan:
- het dagelijks bestuur van de vereniging
- samenstellen van teams, coaching en training
- plannen wedstrijden en verwerken uitslagen
- plannen van scheidsrechters, fluiten van wedstrijden
- verzorgen van keepers- en trainingsmaterialen
- verzorgen van de gehele accommodatie, clubgebouwen en velden
- organisatie en bezetting van de bar
- organisatie van feestjes en activiteiten
- onderhouden contacten met sponsoren, KNHB, gemeente, etc
- en ga nog maar even door ....

Vrijwilligers doen hun werk onbetaald maar zijn gelijkertijd onbetaalbaar!!! Vrijwilligerswerk geeft ook veel voldoening. De dankbaarheid van de spelers, het plezier op een geslaagd feest, een soepel verloop van een sfeervol evenement ... Vrijwilligers mogen trots zijn op wat er samen allemaal bereikt wordt.Van ouders van alle jeugdleden wordt verwacht dat zij in ieder geval helpen op wedstrijddagen, met onder andere het gezamenlijk rijden naar uitwedstrijden, het verzorgen van fruit voor het team en dergelijke, en het helpen achter de bar (barouderdienst).
Van spelers zelf wordt verwacht dat zij op wedstrijddagen beschikbaar zijn voor het fluiten van wedstrijden.
Voor alle andere taken rekenen wij op de vrijwillige inzet van zoveel mogelijk mensen, immers vele handen maken licht werk. Daarbij is het natuurlijk handig als je jouw eigen talenten goed kan inzetten. Ben je handig, klus dan mee. Heb je horeca-ervaring, kom bij de barcommissie. Heb je een goed zakelijk netwerk in de regio, help de sponsorcommissie. En ga zo maar door.

Om de vrijwilligers goed in het zonnetje te zetten organiseren wij eens per jaar een Vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers. Daarnaast ontvangen alle vrijwilligers een attentie rondom de feestdagen in december.

Vrijwilligers staan midden in onze organisatie en zijn sterk betrokken. Om die reden krijgen bij onze vereniging alle vrijwilligers (18+) stemrecht op onze Algemene Ledenvergadering. Ook al zijn ze geen spelend lid.

Waar ben jij goed in? Wat vind jij leuk? Zet je talenten in voor de club. Hier vind je een lijst van enkele openstaande vacatures in onze organisatie. Maar laat ons ook weten als je interesse hebt in een andere functie binnen de club!

Wil je ons bereiken of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande neem dan gerust contact met ons op.
Wil je je inschrijven als vrijwilliger? Klik dan hier en vul bij het eerste invulveld in "Als vrijwilliger".
Wil je je inschrijven, voor proeftrainingen of als lid? Klik dan hier.